Vad tycker andra

Förtroendet och personkemin är viktig i en terapeutisk relation. Här kommer några ord om hur jag upplevs:

“När jag började gå till Ludmilla hade jag en utmattningsdepression. Terapi och KBT var helt nytt för mig och jag var till en börja lite skeptisk till vilken skillnad det skulle kunna göra för mig. Idag är det de bästa jag har gjort!!! Det hjälpte mig att hantera allt som var jobbigt och orka ta tillbaks kontrollen och viljan att vara en del av livet igen. Fortfarande idag använder jag många av de knep och metoder jag fick lära mig av Ludmilla. Om du är ute efter en kompetent, engagerad, förtroendeingivande och varm terapeut så kan jag varmt rekommendera Ludmilla!!”

“Du har varit väldigt bra som person, positiv och uppmuntrande. Jag har känt mig trygg i att lämna ut mig själv, du har kunnat ta hand om det jag berättat på ett bra och respektfullt sätt. Du har också varit flexibel tycker jag, lyssnat till mina behov och det är mycket positivt. Det skapar förtroende. Sedan uppskattade jag att du är så “mänsklig” om du förstår vad jag menar. Du gömmer dig liksom inte bakom en roll, det ger tyngd i det du säger.”

“Ludmillas öppna och ärliga bemötande gjorde att jag snabbt fick ett stort förtroende för henne både som terapeut och som medmänniska. För mig gav terapin snabbt resultat, jag fick hjälp att hantera saker i vardagen och byggde upp en stor verktygslåda för framtiden. Jag nådde mina mål med bättre självkänsla, mindre oro och bortblåsta fysiska symptom. I processen lärde jag också känna mig själv på ett helt nytt sätt. Jag reflekterade över invanda beteenden, tankar och känslor. Idag är jag mer medveten i det jag gör, jag mår bra och jag har fått tillbaks orken och glöden i livet. Det händer att jag, som alla andra, går igenom tuffa perioder men då tar jag fram det jag lärde mig på terapin hos Ludmilla och idag går det lättare och snabbare att ta sig igenom dessa svårigheter. Genom terapin och den hjälp jag fick av Ludmilla är jag väl rustad för resten av livet.”

“Du är duktig på att sätta dig in i andras situationer och är väldigt trevlig och hjälpsam via mail. Att du sedan är väldigt kunnig och uppdaterad inom forskning och studier gör saken ännu bättre eftersom att jag tror att man verkligen behöver vara det för att kunna hjälpa någon som mår dåligt just i dagens läge.”

“Du har hjälp mig genom din klokhet och möjligt att se allt från olika perspektiv, din förmåga att ofta kunna leva i nuet och njuta av det lilla och stora. Du är en förebild som verkligen borde sprida kunskap om psykisk ohälsa och genom de erfarenheter du gått igenom så har du verktygen som krävs för att hjälpa andra!”

“Jag tror du kan göra stor skillnad för dem du möter genom ditt engagemang och medmänsklighet. Du har en förmåga att alltid försöka hitta nya vägar när livet går emot dig, den gåvan är det få som besitter. Du är rak, ärlig och har en stor empatisk förmåga och för mig har det betytt mycket i mitt sorgearbete efter min son.”